Husk ændringer i antal til jeres frokost kan ske helt op til hverdagen før kl. 10.
Beskrivelse
Klassiske hvide dild sild
Med kapers og løg
Karry-mango marinerede sild
Med kogte æg
Lakridsgravad laks
Med dild, fennikel, hjertesalat og peberrodscreme
Pankopaneret fiskefileter
Anrettet med citron og grov hjemmerørt remoulade
Grønlandske rejer
Vendt med citronskal og friskhakket dild. Hertil krydderurtemayonnaise
Lun leverpostej
Med bacon, ristede svampe og hjemmesyltede rødbeder
Dansk sprødstegt flæskesteg
Med rødkål på sødsaft, kanel og vanilje (Flæskestegen leveres som en hel steg*)
Små frikadeller
Med grove, syltede agurker
Glaseret kalkun på smørstegt kål
Toppet med letrøgede saltede mandler og timian
Mørbradbøffer af dansk gris
Med champignoncreme
Sprød ærtesalat, grønne druer, sure æbler og valnødder
Hertil sød creme fraiche
Råmælksbrie, skimmelost og dansk skæreost
Hertil hjemmekrydrede oliven, rugkiks og solbærmarmelade
Risalamande
Med kirsebærsauce kogt på solbærsaft og kanel
Hjemmebagt brød med kerner og rugbrød
Smør