
Sommerbuffeten leveres i perioden fra juni til og med august
FORRET - PORTIONSANRETTET
Røget makrel med kærnemælksfløde, saltede agurker, syltet perløg og dildolie
HOVEDRET
Karamelliseret dansk kylling, fyldt med krydderurter. Serveret med stegt hjertesalat, sommerløg og grillet padron. Hertil en karamelliseret polenta med vesterhavsost og senneps-pebersauce
SALAT
Tomat og vandmelonssalat, med tomater, vandmelon, mynte, basilikum, marineret løg og rygeostcreme
Spidskålssalat, med spidskål og ærter, vendt i kærnemælksdressing toppet med karse og sprød malt
TILBEHØR
Hertil to slags velsmagende hjemmebagt brød, med ramsløgs- og kærnemælkssmør
DESSERT
Rødgrød med marineret bær og flødecreme, tilsmagt med tonka bønner
Denne side anvender cookies til at forbedre din oplevelse.
Du kan altid slette cookies i dine indstillinger