Sommerbuffeten leveres i perioden fra juni til og med august
Menuen serveres på træplanker eller porcelæn, som kan sendes rundt ved bordene. Vælg mellem 6, 8 og 10 personers planker.
FORRET
Rimmet dansk lyssej, citron, rabarber, rosmarin, frisésalat og radicchio
HOVEDRET
Langtidsstegt dansk kalv, friske løg, champignon, bladbeder, gammel knas, nye danske kartofler, og salvie
Letrøget dansk selleri, blomkål, kejserhatte, prosociano, og skalotteløg
SALATER
Danske solmodne tomater, peberfrugt, agurk, dansk saltet ost, rødløg og basilikum
Sprød sommerkål, ærtesalat, sukkerærter, kernemælk, revet citronskal og smørbagte croutoner
TILBEHØR
Hjemmebagt brød og saltet smør
DESSERT
Årstidens danske trifli
Denne side anvender cookies til at forbedre din oplevelse.
Du kan altid slette cookies i dine indstillinger