Sommerbuffeten leveres i perioden fra juni til og med august
Læg det ønskede antal kuverter i kurven, gennemfør bestillingen, og vi kontakter dig snarest, så vi kan fastlægge menuen sammen.
Du kan vælge en forret og en hovedret eller en hovedret og en dessert.
FORRET
Rimmet dansk lyssej, citron, rabarber, rosmarin, frisésalat og radicchio
Eller
Danske asparges, karse, peberrod, mayonnaise, enoki svampe og radiser.
HOVEDRET
Langtidsstegt dansk kalv, friske løg, champignon, bladbeder, gammel knas, nye danske kartofler, og salvie
Eller
Letrøget dansk selleri, blomkål, kejserhatte, prosociano, og skalotteløg
TILBEHØR
Hjemmebagt brød og saltet smør
DESSERT
Årstidens danske trifli
Eller
Brownie med syltede bær
Ved køb af en 2-retters menu tillægges der en ekstra pris for vores kok, der anretter maden hos jer.
Denne side anvender cookies til at forbedre din oplevelse.
Du kan altid slette cookies i dine indstillinger