Forårsbuffeten leveres i perioden fra marts til og med maj
(Læg det ønskede antal kuverter i kurven, gennemfør bestillingen, og vi kontakter dig snarest, så vi kan fastlægge menuen sammen.)
FORRET
Bagt torsk med krydderurte-krumme, blåmuslinger, selleri, peberrod og salturt
Eller
Rillette af skovens svampe, pastinakpuré, brøndkarse og friterede porrer
HOVEDRET
Porchetta af dansk gris, æble, brændte løg, persillerod, salvie, nye danske kartofler og ramsløg
Eller
Danske portobello svampe braiseret med portvin, rabarber og kålrabi
TILBEHØR
Hjemmebagt brød og saltet smør
DESSERT
Årstidens danske trifli
Eller
Brownie med syltede bær
Ved køb af en 3-retters menu tillægges der en ekstra pris for vores kok, der anretter maden hos jer.
Denne side anvender cookies til at forbedre din oplevelse.
Du kan altid slette cookies i dine indstillinger