Forår 2-retters menu - over 50 kuv



174,55 kr.

Ekskl. moms

Læg i kurv

Husk ændringer i antal til jeres frokost kan ske helt op til hverdagen før kl. 10.

Beskrivelse

Valg af retter

Forårsbuffeten leveres i perioden fra marts til og med maj

Læg det ønskede antal kuverter i kurven, gennemfør bestillingen, og vi kontakter dig snarest, så vi kan fastlægge menuen sammen.

Du kan vælge en forret og en hovedret eller en hovedret og en dessert.

 

MENU

FORRET

Bagt torsk med krydderurte-krumme, blåmuslinger, selleri, peberrod og salturt

Eller

Rillette af skovens svampe, pastinakpuré, brøndkarse og friterede porrer

HOVEDRET

Porchetta af dansk gris, æble, brændte løg, persillerod, salvie, nye danske kartofler og ramsløg

Eller

Danske portobello svampe braiseret med portvin, rabarber og kålrabi

TILBEHØR

Hjemmebagt brød og saltet smør

DESSERT

Årstidens danske trifli

Eller

Brownie med syltede bær

 

Ved køb af en 2-retters menu tillægges der en ekstra pris for vores kok, der anretter maden hos jer.


Accepter cookies fra denne side

Denne side anvender cookies til at forbedre din oplevelse.
Du kan altid slette cookies i dine indstillinger