Efterårsbuffeten leveres i perioden fra september til og med november, og i perioden fra januar til og med februar.
FORRET
Fra havet: Rillette af røget og bagt laks, friske æbler og peberrod. Serveret på smørristet rugbrød.
SALATER
Fra haven: Spæde grønkålsblade, kinakål, glaskål med blomme vinaigrette og hasselnødder.
Fra haven: Broccoli, courgetter, persille, pak choi, skalotteløg og høost.
DET VARME
Fra gården: Dansk unghanebryst med confiterede lår, cremet jordskokke, syltede kantareller og danske kartofler.
Fra haven: ´Brændt´ blomkål med karamelliseret løg, røgede mandler og trøffelolie.
DESSERT
Brownie med syltede bær
TILBEHØR
Hertil velsmagende hjemmebagt brød afstemt til buffeten samt pisket smør.
Denne side anvender cookies til at forbedre din oplevelse.
Du kan altid slette cookies i dine indstillinger