Efterår/vinter sharefood -10-30 kuv



200,72 kr.

Ekskl. moms

Læg i kurv

Husk ændringer i antal til jeres frokost kan ske helt op til hverdagen før kl. 10.

Beskrivelse

Efterårsbuffeten leveres i perioden fra september til og med november, og i perioden fra januar til og med februar.

Menuen serveres på træplanker eller porcelæn, som kan sendes rundt ved bordene. Vælg mellem 6, 8 og 10 personers planker. 

 

MENU

FORRET

Fra havet: Rillette af røget og bagt laks, friske æbler og peberrod. Serveret på smørristet rugbrød.

SALATER

Fra haven: Spæde grønkålsblade, kinakål, glaskål med blomme vinaigrette og hasselnødder.

Fra haven: Broccoli, courgetter, persille, pak choi, skalotteløg og høost.

DET VARME

Fra gården: Dansk unghanebryst med confiterede lår, cremet jordskokke, syltede kantareller og danske kartofler.

Fra haven: ´Brændt´ blomkål med karamelliseret løg, røgede mandler og trøffelolie.

DESSERT

Brownie med syltede bær

TILBEHØR

Hertil velsmagende hjemmebagt brød afstemt til buffeten samt pisket smør.


Accepter cookies fra denne side

Denne side anvender cookies til at forbedre din oplevelse.
Du kan altid slette cookies i dine indstillinger