Efterårsbuffeten leveres i perioden fra september til og med november, og i perioden fra januar til og med februar.
Valg af retter
Læg det ønskede antal kuverter i kurven, gennemfør bestillingen, og vi kontakter dig snarest, så vi kan fastlægge menuen sammen.
FORRET
Fra havet: Rillette af røget og bagt laks, friske æbler og peberrod. Serveret på smørristet rugbrød.
eller
Fra skoven: Slider med hjemmelavet falafel af grønne bønner og varme krydderier. Hertil vegansk røget chili mayo.
HOVEDRET
Fra gården: Dansk unghanebryst med confiterede lår, cremet jordskokke, syltede kantareller og danske kartofler.
eller
Fra haven: ´Brændt´ blomkål med karamelliseret løg, røgede mandler og trøffelolie.
DESSERT
Brownie med syltede bær
eller
Havtornstærte med brændt italiensk marengs
Ved køb af en 3-retters menu tillægges der en ekstra pris for vores kok, der anretter maden hos jer.
Denne side anvender cookies til at forbedre din oplevelse.
Du kan altid slette cookies i dine indstillinger